Залп от критики към кабинета на Денков дойде днес от

...
 Залп от критики към кабинета на Денков дойде днес от
Коментари Харесай

Делян Добрев и Христо Гаджев със залп срещу Денков и Тагарев

 Залп от рецензии към кабинета на Денков пристигна през днешния ден от ГЕРБ.
 
" Как не ги е позор да отидат в Киев да си вършат на ниска цена политически ПР на гърба на жертвите??? " Това написа във Facebook депутатът от ГЕРБ Делян Добрев, засегнат от държанието на премиера Николай Денков в Киев. Той бе предизвикан от коментара на сътрудника си Христо Гаджев, ръководител на Комисията по защита в Народното събрание, който пусна мощно сериозен пост във връзка с министъра на защитата Тодор Тагарев: " Денков е в Киев, Тагарев в Париж. НО: БТР-те са в София. Ракетите и боеприпасите са в София. Дори ръкавиците са в София ", разяснява във Facebook Христо Гаджев.
 

 
" Как не ги е позор да отидат в Киев да си вършат на ниска цена политически ПР на гърба на жертвите??? И освен, Ице! ", поддържа го Делян Добрев. И добави: " Финансираха режима-убиец на Путин с над 10 млрд лв. за съветски нефт!
Саботират плана за нова, неруска нуклеарна мощ! В страната се продават големи количества съветски газ през медиатори! Безскрупулни измамници! ".
 
 Делян Добрев, ГЕРБ Делян Добрев, ГЕРБ Източник: Zonanews
Реакцията им пристигна откакто  правителственият пресцентър осведоми, че " министър-председателят Николай Денков и министър председателят на Украйна Денис Шмигал уважиха паметта на бранителите на Украйна, починали във войната. Акад. Денков сложи венец на Стената на паметта ".
 
 Денков и Шмигал поставят венци на Стената на паметта, до момента в който звучи сигнал за паника Денков и Шмигал поставят венци на Стената на паметта, до момента в който звучи сигнал за паника Източник: Фейсбук
В Киев министър председателят е съпроводен от министрите на правораздаването Атанас Славов, на енергетиката - Румен Радев, на околната среда и водите - Юлиян Попов, заместник-министрите на външните работи и защитата - Тихомир Стойчев и Станимир Георгиев, както и началника на защитата адмирал Емил Ефтимов.
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР